Самоусъвършенстване

Изчезни за 90 дни и създай мечтания си живот

създай мечтания си живот

Спомняш ли си какви очаквания и мечти имаше за себе си като дете. Направо чувстваше, че нищо не може да те спре. Какво стана сега? Кое помрачи тези ярко горящи желания?

Понякога ежедневието ни може да пречупи светлината в нас.

Но добрата новина е, че никога не е късно за нищо. Така че да пристъпваме направо към стратегията.


Създай мечтания си живот

1. Разработи си рутина. Заспивай в 21:00 и се събуждай в 5:00 сутринта всеки ден.

  1. Прекарвай 60 минути от деня си в четене, писане и работа по мечтан проект. Първите часове от събуждането ти са най-продуктивни. Така че ги използвай умно.
  2. Бъди готов да се откажеш от приятелства, които не са ти в услуга. Ако общуваш с неудачници, ставаш неудачник.
  3. Овладей изкуството на самодисциплината. Ставай рано, работи дълги часове и се изправи лице в лице с проблемите си.
  4. Овладей умение, което има потенциал да ти носи много повече пари месечно.

6. Спри да ползваш евтин допамин. Понеже някои хора не могат да добият хормона на удоволствието чрез постижения, успехи, тренировки и качествено време с хора – те си го вкарват отвън – под формата на алкохол, цигари, наркотици, порно и други. Нека това не бъдеш ти. Ти си победител.

7.Приоритизирай важното пред удоволствието. Избягвай бързите възнаграждения. Намери удоволствието в това, което правиш. И с удоволствие създай мечтания си живот.

8. Прави поне 100 лицеви опори и 100 клякания на ден, за да имаш сила и добра стойка. Освен това ще бъдеш по-здрав от 95% от хората.

9. Изградете самодисциплина, като вземете един студен душ сутрин.

10. Направи интернет източника на доходите си. Има безкрайни възможности за правене на пари.

Създай мечтания си живот!

11. Поеми 100% отговорност за живота си и никога не обвинявай обстоятелствата или някой друг за неуспехите си. Анализирай защо са се случили и продължавай победоносно и уверено.

12. Добави протеини, пресни плодове и 3 литра вода в ежедневната си диета. Купувай висококачествена храна. Най-добрата инвестиция е инвестицията в здравето си.

13. Общувай с хора, които са обсебени от това да се развиват и да живеят добър живот. Твоят кръг не трябва да клюкарства, да се оплаква или да си завижда един от друг. Това са активности на много ниско ниво.

14. Инвестирай в добър гардероб и добър парфюм и се научи да се изразяваш грамотно и отчетливо. Ще увеличиш процента си на успех с 94%.

15. Бъди приятел с природата – прави по 10 000 крячки на ден, за да изчистш ума си, да повишиш настроението си и да прозираш нови идеи и вдъхновения.

16. Спазвай дистанция от хора, които дават приоритет само на своите нужди и не мислят з теб. Те са най-голямата ти пречка. Но се научи и да даваш за да получаваш.

17. Бъди достатъчно умни, за да се откажете от тревата, п*орното и алкохола. Те са най-лошите навици, които ще повишат допамина то, но ще те направят тъп и депресиран.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *